Jaunumi

Izbrauciens ar SUP dēli pa Daugavu un Pērsi

22. Augusts, 2017

 

Pavisam jauns piedāvājums koknesiešiem un visiem aktīvās atpūtas cienītājiem šovasar ir brauciens ar SUP dēli pa Pērsi un Daugavu, ko nodrošina brīvdienu piestātne “Pērsejas”.

Supojot pa rāmās Pērses un plašās Daugavas ūdeņiem, jūs redzēsiet neskartas dabas ainavas Pērses krastos, tās ieteku Daugavā un varenās Kokneses viduslaiku pilsdrupas, bet spēcīgākie airētāji no ūdens puses ieraudzīs arī luterāņu baznīcu, romantisko skatu terasi un topošā Likteņdārza centrālo vietu – amfiteātri.

Šī sportiskā ūdens nodarbe ir pieejama ikvienam – tās pamatā ir stabils, garš SUP (Stand Up Paddle) dēlis un airis. Uz dēļa stāvi vai sēdi un airē, lai baudītu ūdens plūdumu. Braucienā dodies viens pats vai kopā ar ģimeni un draugiem. Tā būs neaizmirstama ekskursija, kurā gūsiet kārtīgu enerģijas lādiņu un pozitīvas emocijas! SUPošana ir viegla, veselīga, skaista un daudzpusīga nodarbe!

SUP inventāru var iznomāt brīvdienu piestātnē “Pērsejas”, Koknesē. Iesakām pirms braukšanas veikt rezervāciju pa tālruni: 29119882, Ita.

 

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai