Jaunumi

Sākusies pieteikšanās auto-orientēšanās sacensībām "Brauc modināt Kokneses samu!"

16. Aprīlis, 2022

Hei, sveiciens pavasarī!
Vai arī Tu nevari sagaidīt siltos vasaras vakarus, dzīvās mūzikas koncertus un aizraujošus piedzīvojumus ar draugiem, par kuriem vēlāk atcerēties ar smaidu uz lūpām? Mēs arī! Atklājot aktīvo tūrisma sezonu Koknesē, aicinām tieši Tevi un Tavus draugus, ģimenes locekļus vai kolēģus piedalīties auto orientēšanās sacensībās “Brauc modināt Kokneses Samu!” jau 14.maijā Koknesē!

Šī diena būs patiesi aizraujoša – pēc divu gadu pārtraukuma, Koknesē norisināsies iespaidīgie Sama Modināšanas svētki! Visas dienas garumā Koknesē būs dažādas aktivitātes, tirdziņi, Tvīda brauciens, pašdarbnieku kolektīvu priekšnesumi, auto orientēšanās sacensības un dienas noslēgumā brīnišķīgs Mārča Auziņa koncerts Kokneses pilsdrupās, kuram sekos ilgi gaidītā, pirmā zaļumballe!


Kas Tev ir jādara? Viss sarežģītais ir vienkāršs – iepazīsties ar auto orientēšanās sacensību nolikumu, ieplāno 14.maiju fantastiskai atpūtai un aizraujošām aktivitātēm, noorganizē komandu divu līdz piecu cilvēku sastāvā un piesaki to šeit: http://koknesessportacentrs.lv/auto-orientesanas/
Viss, kas ir nepieciešams braucienam: komanda, auto, uzlādēts viedtālrunis, Whatsapp un Google Maps aplikācijas, interneta pieslēgums, pozitīvs noskaņojums un vēlme pierādīt sevi!


Kad pieteikums būs iesniegts, ekrānā parādīsies apstiprinājuma ziņa. Kad tuvosies pasākuma diena, norādītajā e-pastā saņemsi visu informāciju, kas būs nepieciešama sacensību norisei.


Ņem vērā, ka dalības maksa komandai ir 20 EUR. Maksājums jāveic sacensību dienā skaidrā naudā – pie reģistrēšanās!
Seko līdzi aktuālajai informācijai un jaunumiem Kokneses TIC un Kokneses sporta centra facebook lapās un tiekamies Koknesē jau 14.maijā!
Pasteidzies – vietu skaits ir ierobežots!

 

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai