Jaunumi

Pārgājiens "Ej modināt Kokneses Samu!"

16. Aprīlis, 2024

Vai esi aktīva un aizraujoša dzīvesveida piekritējs? Tad savā plānotājā atzīmē 10. maiju, jo Sama modināšanas svētku ietvaros organizētais pārgājiens būs domāts tieši Tev! 🫵

🌿Aptuveni 8 kilometru garumā dosimies baudīt pavasarīgo dabu apkārt Rīteru karjeram (Urgu ūdenskrātuvei).

🌿Pārgājiena maršruts vedīs pa stāvām un lēzenām takām augšup un lejup, vietām pa aizaugušu, nesen cirstu krūmu teritoriju, kā arī pārbaudīs katra gājēja spēkus, ejot pa vēl neiemītām un pat džungļainām takām.

🌿 Pārgājiena noslēgums paredzēts brīvdienu mājā “Sidrabi”, lai pārrunātu pārgājienā piedzīvoto un baudītu mirkli kopā, modinot svētku gaviļnieku Samu.

ℹ️ Tikšanās un sākums pie AS “Latvijas Valsts meži” Rīteru karjera (Urgu ūdenskrātuve) atpūtas vietas.

ℹ️ Pārgājiens nav piemērots bērniem līdz 10 gadu vecumam. Bērni no 10 gadu vecuma var piedalīties tikai kopā ar vecākiem.

ℹ️ Pārgājiena dalības maksa: 5 EUR.

ℹ️ Obligāta iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni: 29275412, e-pastu turisms@aizkraukle.lv.

ℹ️ Nepieciešamības gadījumā tiks nodrošināta pārgājiena dalībnieku nokļūšana līdz norises vietai un atpakaļ (sīkāka informācija piesakoties pārgājienam).

‼️ Atgādinām, ka dabā jāuzmanās no ērcēm, tāpēc sagatavo laicīgi kādu pretērču/ pretodu līdzekli, lai sevi pasargātu. Tāpat, noteikti padomā par pietiekošu dzeramā ūdens daudzumu garajam ceļam! Kājās velc pārgājienam atbilstošus apavus ar cietu un neslīdošu zoli (plāni ikdienas apavi nebūs piemēroti)!

‼️ Pārgājiena laikā jābūt atstarojošai drošības vestei.

Rīteru karjera foto: Kidshike

Rīteru karjers pārgājiens (2).png

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai