Jaunumi

Iršu pagastā atklāta jauna naktsmītne - Smiltsērkšķu namiņš

13. Decembris, 2023

Iršu pagastā atklāta jauna naktsmītne - Smiltsērkšķu namiņš.

Līdz šim Iršu pagastā tūristiem nakšņot nebija iespējams, taču nu tas ir mainījies - kuplajai Kokneses apvienības tūrisma pakalpojumu sniedzēju saimei pievienojusies jauna naktsmītne.

12. decembra sniegotajā pēcpusdienā svinīgi tika atklāts jaunais namiņš un pārgriezta atklāšanas lente. Saimnieki viesus iepazīstināja ar namiņa un apkārtnes tapšanas stāstu. Saimnieki nodarbojas ar smiltsērkšķu realizāciju - no ražas tiek gatavotas 100% dabīgas Just Bio zīmola sulas. Lai arī smiltsērkšķu kociņi ir jauni, tie jau ir devuši gana labu ražu, lai sulas piedāvātu arī ziemas sezonā. Saimniecības ražotā produkcija ir bioloģiski sertificēta. Līdztekus smiltsērkšķu realizācijai tapis arī atpūtas namiņš - vieta, kur ikviens interesents var atvilkt elpu no ikdienas stresa.

Smiltsērkšķu krūmu ielokā pie Iršupītes iespējams baudīt dabu visos gadalaikos. Namiņš ir aprīkots ar nepieciešamo, lai varētu baudīt nesteidzīgas un mierīgas brīvdienas pie dabas. Tajā atrodas guļamā zona mansardā ar skatu uz smiltsērkšķu dārzu, izvelkams divguļams dīvāns. Virtuves zona ar ledusskapi, elektrisko plīti, traukiem, galda piederumiem. Smiltsērkšķu namiņam ir labiekārtotas labierīcības ar dušu. Namiņa viesiem, par atsevišķu samaksu, ir pieejams kubls, kas aprīkots ar hidromasāžu un LED apgaismojumu, ar malkas apkuri.

Vairāk informācijas par namiņu, piedāvāto produkciju un citām aktualitātēm var iegūt "Just Bio" mājaslapā - www.justbio.lv

No visas sirds priecājamies par jauno, mājīgo naktsmītni, piedāvāto produkciju un idejām uz nākotni! Lai lieliski un atsaucīgi klienti, kā arī neizsīkstoša enerģija saimniekiem!

WhatsApp attēls 2023-12-13 plkst. 08.20.22_fbc0808b.jpg

WhatsApp attēls 2023-12-13 plkst. 08.20.19_518a55d5.jpg

WhatsApp attēls 2023-12-13 plkst. 08.20.24_176bba3a.jpg

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai