Jaunumi

Apceļo Zemgali un laimē balvas!

22. Jūlijs, 2024

Vasaras ceļojumu sezonai uzņemot apgriezienus, ikvienam ir lieliska iespēja ceļot Zemgalē un iepazīt šī Latvijas reģiona daudzveidību. Nav ideju? Nekas, talkā nāks tūrisma ceļvedis “Zemgale aicina”. Nav iedvesmas? Un kā būtu ar konkursu, kurā var laimēt iespēju paviesoties kādā no Zemgales reģiona novadiem?

Zemgales plānošanas reģions šī gada sākumā laida klajā unikālu Zemgales tūrisma piedāvājuma apkopojuma vizītkarti. Daudzveidīgai Zemgales iepazīšanai un apceļošanai tūrisma ceļvedī “Zemgale aicina” ietverti 340 tūrisma objekti, kas papildināti ar 7 tematiskajiem tūrisma maršrutiem.

Gada siltais periods ir laiks, kad iedzīvotāji aktīvi iepazīst pašmāju tūrisma piedāvājumu, tāpēc tiek izsludināts konkurss ar iespēju laimēt balvas – dāvanu kartes dažādos Zemgales tūrisma objektos.

Iespēja laimēt kādu no balvām ir ikvienam. Lai piedalītos konkursā, jāizpilda šādi nosacījumi:

  • jāapmeklē kāds no tūrisma ceļvedī iekļautajiem tūrisma objektiem vienā no 6 Zemgales plānošanas reģiona pašvaldībām un jāuzņem foto, lai tajā būtu redzams arī tūrisma ceļvedis "Zemgale aicina";
  • jādalās ar savu attēlu Facebook un/vai Instagram. Foto jābūt publiski pieejamam;
  • ierakstā zem bildes jānorāda tūrisma objekts, kurā attēls uzņemts;
  • ierakstā jāizmanto tēmturis #ZemgaleAicina;
  • ierakstā “jāietago” jeb jāatzīmē Zemgales plānošanas reģions.

Balvu izlozē piedalīsies tikai tie dalībnieki, kuru veiktais ieraksts atbildīs visiem nosacījumiem. Jo vairāk ierakstu sociālajos tīklos, jo lielāka iespēja laimēt. Balvu izloze un laimētāju paziņošana plānota 6. septembrī.

Tāpat Zemgales novadus apceļot aicina 5 atpazīstami iedzīvotāji jeb “novadu sejas”. Zemgales plānošanas reģions izveidojis 5 īsos video, kas mudina iepazīt Zemgali un reģiona tūrisma objektus. Video, kas skatāmi Zemgales plānošanas reģiona, kā arī reģiona tūrisma informācijas centru soctīklos, sastapsiet - Vitāliju Prutski (Aizkraukles novads), Signi Dumfu (Dobeles novads), Ansi Bogustovu (Bauskas novads), Kasparu Siliņu (Jēkabpils novads) un Andri Reizenbergu (Jelgava un Jelgavas novads).

Plānošanas reģions pateicas visiem video dalībniekiem un vēlreiz atgādina – neatkarīgi no gadalaika, Zemgale aicina ikvienu! Iespēju ir tik daudz, atliek tikai izvēlēties sev piemērotāko.

Plašāka informācija Zemgales plānošanas reģiona tīmekļvietnē.

konkurss_web.png

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai