Jaunumi

Nākamā pietura - Zemgale Koknesē

31. Augusts, 2021

 

Visu vasaru Latvijā norisinājās Zemgales apceļošanas akcija “Nākamā pietura – Zemgale”, kuras ietvaros dažādās tūristu piesaistēs tika uzņemti viesi ar oriģināliem un saistošiem piedāvājumiem kā lieliem, tā maziem. Kokneses uzņēmēji un tūrisma pakalpojumu sniedzēji šo akciju uztvēra ļoti pretimnākoši – akcija bija jādala divās daļās, pirmā daļa norisinājās jūlijā, savukārt otrā akcijas daļa norisināsies 4. un 5. septembrī, kad akcija “Nākamā pietura – Zemgale” ieripos finiša taisnē.

Septembra pirmajā nedēļas nogalē viesus uzņems piecās unikālās vietās.

Likteņdārzā priecēs bezmaksas ekskursijas, īpaši piedāvājumi elektromobiļu nomai un bezmaksas orientēšanās spēle ''Rudens krāsas meklējot'', kurā būs iespējams cīnīties par jaukām balvām, savukārt Latvijas biškopības vēstures muzejā Vecbebros varēs degustēt medu ar maizīti un piena krūzi - gluži kā bērnībā, klausoties aizraujošus stāstus par biškopību Latvijā, tāpat būs iespēja doties ekskursijā pa Vecbebriem kopā ar gidu un uzzināt visus noslēpumus, kurus glabā Vecbebru muižas sienas.

Biedrība ''Pērses krasts'' aicinās aktīvās atpūtas cienītājus - komandām būs iespēja pierādīt savas prasmes virtuālā orientēšanās spēlē pa Kokneses parku, tāpat arī mākslinieciskās dvēseles izklaidēs Sabīnes Līvas gleznošanas meistarklase, kur darbos tiks atspoguļoti gleznainie Pērses krasti.

Radošajā mājā priecēs spēles un rotaļas no ''Baltaines'' pūra lādes un radošās darbnīcas, kā arī izsalkušos vēderus priecēs gardas pankūkas.

Modes uzņēmumā ''Dunense'' valdīs patiess mākslinieciskums - meistarklases ietvaros interesenti varēs izveidot senlaicīga dizaina dienasgrāmatu ar personalizētu vāku.

Vēršam uzmanību, ka uz visām aktivitātēm ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās! Kontakti atrodami zemāk pievienotajās fotogrāfijās.

Uz tikšanos nākamajā Zemgales pieturā – Koknesē!

5.png

4_1.png

 

3_2.png

 

2_5.png

 

1_3.png

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai