Dāvana pilsētas svētkos - audio gids

8 Juli, 2024

Aizkraukles novada un Kokneses tūrisma informācijas centra komanda ir sagatavojusi īpašu dāvanu koknesiešiem un pilsētas viesiem - audio gidu ar vēsturiskiem stāstiem. Pastaiga "Ne tik senās Kokneses vēstures pēdās..." pārsteigs ne tikai pilsētas viesus, bet arī vietējos iedzīvotājus, uzzinot ko jaunu un nezināmu par mūsu pilsētas vēsturi. Vai zini, kādi veikali agrāk atradušies Koknesē, un kādi ir iepriekšējie ielu un vietu nosaukumi? Aicinām baudīt pastaigu audio gida pavadībā un izzināt Kokneses vēstures līkločus!

Audio gids aizvedīs aizraujošā pastaigā pa Kokneses ielām, atklājot vēsturiskus un interesantus faktus. Pastaiga nepilnu trīs kilometru garumā atklās deviņpadsmit vietu stāstus, kas ilustrēti ar fotogrāfijām, senām fotogrāfijām un plāniem. Pastaiga pa ne tik senajām Kokneses pagātnes takām sākas pie Kokneses dzelzceļa stacijas ēkas un aizved līdz Blaumaņa un Zemeņu ielai.

Kā noklausīties audio gidu?

Jālejupielādē lietotne “Izi.travel” – jāpiereģistrējas un meklētājā jāievada vārdu “Koknese”. Kad tas darīts, jāizvēlas audio gids “Ne tik senās Kokneses vēstures pēdās…”

Lai baudītu aizraujošu pastaigu, jādodas uz Kokneses stacijas laukumu un jāklausās audio gidi to noteiktajā secībā. Kartē uzrādīsies vietas, kur katrs audio ieraksts ir jānoklausās.

Maršruta sagatavošana bija īsts izaicinājums, taču atklātie vēsturiskie fakti un stāsti priecē un iedvesmo. Aicinām izmantot šo iespēju un iepazīt Koknesi no cita skatupunkta.

Kokneses audiogids a4.png  

Kommentare

Neuen Kommentar schreiben

Add comment

Abonnieren Sie unseren Newsletter