TOP 5 foto vietas Koknesē

1 August, 2023

Aktīvajā tūrisma sezonā saņemam daudzus zvanus par foto sesijas iespējām Kokneses viduslaiku pilsdrupās 📸

🌟 Nenoliedzami, šī ir nemainīga vērtība un fotogrāfijas pilsdrupās izdodas kā nekur citur- ar senatnīgu un cēlu noskaņu🌟

Ieskaties, kur vēl iespējams doties radošā foto sesijā un izveidot neaizmirstamas bildes vienatnē, kopā ar draugiem vai ģimeni! 💯

🤳Likteņdārza skatu terase

No skatu terases, kas atrodas Likteņdārza rietumu malā, paveras gleznains skats uz Daugavu un Kokneses pilsdrupām. Terases veidols pieskaņots krasta reljefam un aprisēm – takas un soli pāraug ēkā, ar to saplūst arī viens no abiem ceļiem, kas turpinās kā ēkas jumts, kamēr otrs aizvijas tās pakājē gar Daugavu.

📍56.636419, 25.430219

🤳Tējas namiņš Kokneses parkā

Te vērojams neaizmirstams skaistums, sākot ar dabas atmošanos pavasarī, saules piepildītām ainavām vasarā, līdz pat rudens košajām krāsu spēlēm kokos un sarmas klātiem, sniegoties skatiem ziemā. Nostājoties namiņam pa vidu, paveras skats uz Pērses un Daugavas satekas vietu.

📍56.642169, 25.418572

🤳Likteņdārza Saieta nama jumta terase

Senā Rīgas–Maskavas lielceļa malā, ar skatu uz Kokneses evaņģēliski luterisko baznīcu, atrodas Saieta nams. Ēkas jumts ir pastaigu vieta un skatu laukums, no kura paveras skats uz dārzu un Daugavu.

📍56.637547, 25.438488

🤳Koka laipas Kokneses dabas takā

Taka vedina mirkli apstāties un baudīt visskaistākās dabas gleznas, ūdens tuvumu un senatnes mantojumu. Dabas takas ainavas iemūžināt fotogrāfijās iespējams jebkuros apstākļos- gan miglā tītos rītos, gan saulainās pēcpusdienās. Šeit īpaši jūtams Daugavas ūdeņu varenums un dabas augu daudzveidība.

📍56.641546, 25.443179

Kokneses viduslaiku pilsdrupasLikteņdārzs Visit Aizkraukles novads

#fotovietas #fotosesijas #dabasainavas #kodaritkoknese #skaistasvietaskoknese #visitaizkrauklesnovads #visitkoknese

Blue and Orange Panoramic Mountain  Photo Collage (3)_0.jpg

Kommentare

Neuen Kommentar schreiben

Add comment

Abonnieren Sie unseren Newsletter