Jaunumi

Zemgales tūrisma konference „Zemgale – iespējas un izaicinājumi Baltijas tirgū”

24. Novembris, 2017

 

Aicinām Jūs piedalīties Zemgales tūrisma konferencē „Zemgale – iespējas un izaicinājumi Baltijas tirgū”, kas notiks šī gada 7. decembrī Tērvetē: LVM - Dabas parks Tērvetē (Tērvetes sili, Tērvete).

Konferencē tiks sniegts ieskats par Latvijas tūrisma piedāvājumu/pieprasījumu Lietuvas un Igaunijas tirgū, sniedzot ieskatu arī par Zemgales tūrisma produktu pieprasījumu un piedāvājumu kopējā Baltijas tirgū, būs iespējams gūt informāciju par reģionālajiem projektiem Zemgalē, bet pārstāvji no Biržu tūrisma informācijas centra (Lietuva) un Valkas tūrisma informācijas centra dalīsies atziņās par viņu pieredzi ārvalstu un vietējo tūristu piesaistē, kā arī Bauskas un Jelgavas tūrisma nozares pārstāvji dalīsies savā pieredzē Lietuvas un Igaunijas tūristu piesaistē. Savukārt konferences noslēgumā ikviens ir aicināts doties ekskursijā uz vienu no populārākajiem Latvijas tūrisma objektiem - Latvijas Valsts Mežu dabas parku Tērvetē, kur apmeklētājiem šoruden ir pieejama vēl viena interesanta un jauna apskates vieta.

Dalība konferencē ir bezmaksas, konferenci apmeklēt tiek aicināts ikviens tūrisma nozares pārstāvis, interesents!

Dalība konferencei lūdzam pieteikt līdz 2017.gada 4.decembrim pa tālruni: 63923797 vai aizpildot elektronisko pieteikumu formu (skatīt darba kārtībā).

Zemgales tūrisma konferenci „Zemgale – iespējas un izaicinājumi Baltijas tirgū” organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, biedrība “Zemgales Tūrisma asociācija” un Latvijas Valsts Meži!

Uz tikšanos Zemgales tūrisma konferencē!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai