Jaunumi

Koknesē uzstāda āra trenažierus

8. Novembris, 2017

Daļa Kokneses vidusskolas stadiona apmeklētāju jau ir ievērojuši blakus sporta stadiona namiņam uzstādītos āra trenažierus un krāsaino bērnu laukumiņu. Sporta treneri arī uz treniņu atnākušās meitenes dažkārt atrod jaunajā āra trenažieru laukumā.

Āra trenažieru laukums iekļaujas kopējā sporta kompleksā, kur blakus ir gan stadions, komandu bumbu spēļu laukumi, vingrošanas rīki un skeitparks. Ja visur citur pamatā darbojas jaunieši un vīru komandu sporta cienītāji, tad šie trenažieri galvenokārt piemeklēti, lai būtu izmantojami visa vecuma sieviešu veselīgām aktivitātēm. Tāpēc arī blakus ir bērnu laukumiņš, kurā māmiņām atstāt bērnus, lai neuztrauktos par viņu drošību, darbojoties ar trenažieriem. Līdz šim sievietēm, kuras vēlējās uzlabot savu fizisko formu un veselību, nebija piemērotu aktivitāšu svaigā gaisā, ko varētu apmeklēt kopā ar bērniem. Trenažieru komplektācija izveidota tā, lai jebkura vecuma sieviete, ikviens jaunietis vai seniors varētu sev piemeklēt atbilstošāko vingrināšanās veidu.

Tā kā šīs konstrukcijas spēj darboties arī ziemas apstākļos, tad visi, kuriem patīk sportiskas nodarbības svaigā gaisā, laipni aicināti!

 Āra trenažieri uzstādīti biedrības „Koknesei” realizētā projekta “Kusties vesels!” (Nr.16-04-AL08-A019.2201-000002) ietvaros ar ES LEADER programmas un Kokneses novada domes atbalstu. 

 

at3.jpg

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai