Jaunumi

Apmeklē gaismas uzvedumu "Lāčplēsis" un iepazīsti Koknesi!

17. Novembris, 2023

Dosies uz gaismas uzvedumu "Lāčplēsis"? Neaizmirsti iepazīt Koknesi!

Līdz pat 19. novembrim, Likteņdārza teritorija dienas tumšajās stundās tērpsies maģiskā starmešu plīvurā, aicinot piedzīvot vareno eposu "Lāčplēsis" jaunā un citādākā perspektīvā. Skatītāji izrādi būs aicināti piedzīvot kā pastaigu pusotras stundas garumā. Katrā no 17 epizodēm viņus sagaidīs īpaša gaismas partitūra, kas savīsies ar mūziku, aktieru balsīm un Likteņdārza atmosfēru.

Apmeklējot "Lāčplēsi" noteikti ieplāno arī apskatīt Koknesi! Izstaigā Kokneses parka takas, apmeklē Kokneses viduslaiku pilsdrupas un izjūti seno pils mūru varenību. Aicinām apmeklēt arī Aizkraukles novada un Kokneses tūrisma informācijas centru, kurā iepazīt pilsētas senatni un mūsdienas, iegūt aktuālāko tūrisma informāciju, iegādāties suvenīrus un vietējo ražotāju darinājumus. 

Iepazīsti vietējos uzņēmējus! Darboties radoši aicina ādas dizaina centrs Dunense. Te pieejams arī veikaliņš, kurā iegādāties skaistākos un labākos ādas darinājumus. Piedzīvot latviskus mirkļus iespējams Radošā Māja, kurā ikviens interesents ir gaidīts, lai izzinātu latvisko dzīvesziņu. Savukārt plašajā Paipalu ferma RĪTA PUTNI ligzdā iespējams aplūkot skaisto saimniecību - Love Garden skaistiem mirkļiem un Cornelius, iegādāties svaigāko produkciju un izstaigāt Bilstiņu ciematu.

Baudi gardas maltītes! Iestiprināties būs iespējams Likteņdārzā, taču arī Kokneses kafejnīcas - Panna Cafe Koknese un Krodziņš "Rūdolfs" mīļi gaidīs viesus, piedāvājot sasildīties ar kādu siltāku dzērienu un iestiprināties ar brangāku maltīti.

Aicinām uzturēties Koknesē ilgāk, lai izbaudītu Kokneses šarmu pilnā apmērā. Te lieliski noder plašais Kokneses naktsmītņu klāsts, ar kuru var iepazīties mājaslapās www.visitkoknese.lv , www.visitaizkraukle.lv , taču viedtālruņu lietotājiem vislabāk noderēs aplikācija "Aizkraukles novads", kurā ērti pieejama tūrisma sadaļa un izcili atrodamas visas Kokneses apkārtnes naktsmītnes.

Divas Upes mini SPA sagatavojuši piedāvājumu ikvienam "Lāčplēša" apmeklētājiem, piedāvājot pārnakšņot un istabiņas cenā iekļaujot brokastis. Vai, ja nakšņotāji brokastis nevēlas, tiem piešķirs 20% atlaidi no istabiņas cenas. Piedāvājums ir spēkā rezervācijām no 12.11. līdz 16.11., zvanot uz +371 29578899. Piesakoties iepriekš, vakariņās iespējams baudīt steiku.

Uz tikšanos Koknesē!

2_6.png  3.png 

4.png  6.png

5_0.png 7.png

8.png 9.png

10.png 11_0.png

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai