Jaunumi

Aicinām piedalīties "Māju kafejnīcu dienās" 2022

16. Marts, 2022

Atzīmē kalendārā – šī būs īpaša un neaizmirstama pieredze!

🍽️Jau kopš 2021.gada visā Latvijā notiek “Mājas kafejnīcu dienas” – pasākums, kura laikā apmeklētāji tiek aicināti doties uz konkrētu galamērķi un izbaudīt tā kulināro piedāvājumu un iepazīt tradīcijas. Pasākumu rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra - LIAA un Lauku Ceļotājs / Baltic Country Holidays.

🍽️“Mājas kafejnīcu dienas” ir īpašas, jo to laikā saimniecību un māju pagalmi, lauku sētas un citas vietas, kas ikdienā nav saistītas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, pārvēršas par improvizētām, omulīgām kafejnīcām. Interesentiem par samaksu tiek piedāvāts nogaršot vietējo ēdienu, gūt lielisku garšas pieredzi un baudīt interesantu kultūras programmu.

🍽️Turpinot pagājušajā gadā iesākto tradīciju, arī šogad Aizkraukles novadā norisināsies “Mājas kafejnīcu dienas”. Daugavas labajā krastā, jeb Vidusdaugavā, pasākums norisināsies 23. un 24. jūlijā, savukārt kreisajā krastā, kurš šoreiz piedalīsies Sēlijas “Māju kafejnīcu dienās”, – 10. un 11. septembrī.

🍽️“Mājas kafejnīcu dienās” aicinām piedalīties gan vietējos iedzīvotājus, kuri ikdienā nenodarbojas ar ēdināšanu vai tūrismu, bet vēlas uzņemt un pacienāt viesus, gan arī uzņēmumus, kuri ar to nodarbojas ikdienā.

‼️ Vidusdaugavas mājas kafejnīcu dienu koordinators ir Aizkraukles novada un Kokneses tūrisma informācijas centrs, Lauma Āre (e-pasts: turisms@aizkraukle.lv, tālr. +37129275412).

‼️ Interesentus aicinām pieteikties pasākumam līdz šī gada 25.aprīlim: Aizkrauklē - Aizkraukles tūrisma informācijas punktā (Linda Lielauza, tālr.25727419, linda.lielauza@aizkraukle.lv), Pļaviņās - Pļaviņu tūrisma informācijas punktā (Zaiga Bonda, tālr.22000981, zaiga.bonda@aizkraukle.lv), Skrīveros - Skrīveru tūrisma informācijas punktā (Karīna Kruglova, tālr. 25661983, karina.kruglova@aizkraukle.lv), Koknesē - Aizkraukles novada un Kokneses tūrisma informācijas centrā, Lauma Āre, tālr. 29275412, turisms@aizkraukle.lv ).

‼️ Piesakoties lūdzam norādīt sekojošu informāciju: vārds, uzvārds, “Mājas kafejnīcu dienu” norises adrese un plānotās dalības dienas.

✅10. un 11. septembra Sēlijas mājas kafejnīcu dienu koordinators ir Endija Urbāne, (Sēlijas kultūrtelpa, tālr. 25465787, endija.urbane@jekabpils.lv).

mkd-22_0.jpg

 

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai