Jaunumi

Idejas skolēnu brīvlaika pavadīšanai Koknesē

15. Marts, 2022

Skolēn! Vai jau esi ieplānojis, ko darīsi pavasara brīvlaikā? Mums ir pāris idejas!

🌞Dodies pārgājienā! Izstaigā Kokneses dabas taku, apmeklē Likteņdārzu, iepazīsti modušās dabas bagātības, ieturi maltīti svaigā gaisā! Kokneses dabas taku var iepazīt no dažādiem sākuma punktiem - ar karti vari iepazīties www.visitkoknese.lv sadaļā "informatīvie materiāli".

🌞Apmeklē Radošā Māja! Ar draugiem piesakies Radošās mājas apmeklējumam un iepazīsti latviešu kultūru darbojoties aktīvi!

Atrašanās vieta - Melioratoru iela 1A, Koknese

Kontakti - +371 26575499, ingunazogota@inbox.lv

🌞Izmēģini Roadgames! Mūsdienu Daugava un Pērse glabā stāstus par zudušām un izmaiņu skartām Latvijas dabas un kultūras vērtībām .Orientēšanās spēle Kokneses parkā aicina piedzīvot un izzināt zudušo pasauli - piedalies spēlē un atklāj nezināmo!

Vairāk informācijas: https://www.roadgames.com/lv/event/koknese

🌞Apmeklē Kokneses pilsdrupas! Kokneses pilsdrupas ir saistošas visos gadalaikos - iepazīsti vēsturi un aplūko arī Kokneses parku un tā vērtības! Pērses ūdenskrituma atveids, senā bruģa fragmenti, Kokneses Jaunās pils drupas, tējas namiņš, mīlestības arka...

🌞Atpūties Kokneses Sporta Centrs! Kokneses sporta centrā pieejamas plašas sporta un atpūtas iespējas katrai gaumei! Sagaidi pavasari aktīvi!

Atrašanās vieta - Parka iela 27a, Koknese

Kontakti - sportacentrs@koknese.lv, +371 29360940

Tiekamies Koknesē!

pavasara-brivlaiks.png

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai