Jaunumi

Atvērtie vakari Kokneses sporta centrā

3. Oktobris, 2017

Kokneses novadā tiek realizēts veselību veicinošs projekts ar nosaukumu “Koknese – veselīgākā vide visiem”, kura ietvaros, jau noteikti esat pamanījuši, vairākas bezmaksas aktivitātes. Pēdējais jaunums, kas sākās ar 1.oktobri, ir bezmaksas atvērtie sporta vakari Kokneses sporta centrā, uz kuriem aicināts ikviens sportot gribētājs. Aktivitātes pilnais nosaukums “Ikdienas aktivitāte – veselības pamats”.

Līdz 2017.gada beigām Kokneses sporta centrā būs pavisam 28 atvērtie vakari, kuru laikā bez maksas ikviens apmeklētājs varēs nodarboties ar sportiskām aktivitātēm sporta hallē un trenažieru zālē. Pārsvarā šie brīvie apmeklējuma laiki būs trešdienās no 19:00 – 22:00 un svētdienās no 15:00 – 18:00, bet tikai 2017.gadā tiks piedāvāti arī apmeklējuma laiki atsevišķās pirmdienās. 

Katrā sporta vakarā ikviens apmeklētājs var izmēģināt Kokneses sporta centa piedāvāto pakalpojumu klāstu – uzspēlēt bumbu (futbolu, basketbolu, volejbolu, florbolu) sporta hallē, uzspēlēt galda tenisu, novusu, krosmintonu. Tāpat ir iespējams izmantot trenažieru zāles pakalpojumus – trenēt spēku un nostiprināt ķermeni, iepriekš piesakoties iespējamas arī speciālistu konsultācijas. Vienīgais, kas ir nepieciešams, lai apmeklētu sporta centru, ir atbilstošs apģērbs un apavi, bet pēc treniņa ikviens var nomazgāties sporta centra plašajās dušās. 

grafiks.jpg

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentāru

Pieteikties jaunumu saņemšanai